RING OSS!

Företagspresentation 

Mäklarfirman Badelt

Välkommen till Mäklarfirman Badelt! Mäklarfirman Badelt är idag ett av de  mäklarföretagen med längst branscherfarenhet i Öresundsregionen. Vi erbjuder snabba och säkra bostadsaffärer! Dessutom till ett, för dig, bra och fördelaktigt arvode!

Mäklarfirma i mer än 30 år

Mäklarfirman Badelt har en lång historia! Vi har funnits länge och har för avsikt att finnas kvar!

Detta borgar för en unik trygghet för dig, som vår kund, både nu och i framtiden. Om du skulle få något problem som rör din bostadsaffär, är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal!

1986: Företaget grundas i Trelleborg av Sven Badelt och detta drivs tillsammans med sonen Göran under namnet Mäklarfirma Sven Badelt.

1994: Övertar Göran Badelt hela ansvaret för verksamheten.

1999: Flyttar verksamheten i Trelleborg in i ett helt nytt kontor på Bryggaregatan 11E på Asargården.

2016: Vi firar 30 år som Mäklarfirma.

2017: Flyttas verksamheten till mer ändamålsenliga lokaler på Johan Kocksgatan 42, Trelleborg.

I år: Vi har nu funnit i mer än 30 år som Mäklarfirma och bedriver verksamhet i Malmö, Trelleborg, Vellinge, Svedala, Lund och Staffanstorp med utgångspunkt från vårt kontor i Trelleborg.

Vi kan bostadsmarknaden...

Vi som arbetar på Mäklarfirman Badelt är alla mycket duktiga, ansvarstagande, engagerade men framför allt, välutbildade. Detta är en klar fördel då du vänder dig till oss.

Vi är tillgängliga...

Vi har ”alltid öppet”! Via vår telefonjour kommer du som regel alltid i kontakt med någon som kan hjälpa dig. Mejlar du eller kontaktar oss på annat sätt besvarar vi i möjligaste mån din förfrågan redan samma dag.

Vi vet vad vi förmedlar... men det är ni som bestämmer…

Vår långa erfarenhet inom fastighetsbranschen gör att vi vet och kan din bostad och ditt närområde. Kanske har vi varit med redan då området såldes första gången. Det mesta på marknaden är mycket bra men det är ju tyvärr så att allt är inte så bra som det ser ut. Man brukar ju säga "Allt är inte guld som glimmar" och det stämmer. Men vad som är en gråsten för någon, visar sig kanske vara en guldklimp för någon annan så vi kan inte bestämma vad som är vad. Det lämnar vi till dig som vår uppdragsgivare eller blivande köpare!

Vi är oberoende...

Vi är inte anslutna till, eller styrda av någon rikstäckande mäklarkedja. Vi är inte heller ägda av någon bank eller försäkringsbolag. Till många kunders glädje men till många kollegors förfäran talar vi om vad vi tycker och delar med oss av den erfarenhet vi fått genom åren. Allt för att du som kund ska få bästa tänkbara hjälp.

Kunder...

Vår kundkrets finns i huvudsak inom Sverige, men också i Danmark och övriga Europa. Vi håller, så att säga, "dörrarna öppna" för alla som är intresserade av våra tjänster och objekt. Våra kunder är mestadels privatpersoner men även företag anlitar oss regelbundet. Vi har under åren anlitats av bl.a. advokater, banker, bostadsrättsföreningar, landsting och fastighetsbolag, så även ni kan tryggt vända er till oss.

Vårt mål...

Vår målsättning är att verka som lokala mäklare med god service och hög kvalitet i mäklartjänsten både mot säljare och köpare så att ni rekommenderar oss vidare.

Välkommen till Mäklarfirman Badelt. Din fastighetsmäklare i Öresundsregionen. Vi är huvudsakligen verksamma i Trelleborg, Malmö, Svedala, Vellinge & på Näset. Vi förmedlar alla typer av boende såsom villor, radhus, kedjehus, avstyckade gårdar, fritidshus, tomter, bostadsrättslägenheter och marklägenheter. Vi kan även utföra skrivuppdrag vid privatförsäljningar. Värderingar till banker vid omläggning av lån, samt vid skilsmässor och till bouppteckningar. Fristående konsultuppdrag med utredningar vid juridiska tvister och deklarationer.

Mäklarfirman Badelt
Johan Kocksgatan 42
231 53 Trelleborg
Sverige